Použití šeků a poukázek ....

04.11.2009 22:06

Podmínky použití šeků a poukázek

Všeobecné podmínky

Nyní můžete uhradit cenu kurzů a seminářů použitím poukázek vybraných partnerů. Na této stránce jsou uvedené všechny typy šeků a poukázek, které lze k úhradě použít.

Při rezervaci kurzu je vždy nutné oznámit instruktorce, že k zaplacení použijete poukázku. Při kurzu předáte šek nebo poukázku instruktorkce k uhrazení kurzovného. U poukázek Benefit Plus je také nutné učinit předem závaznou objednávku a vyžádat si rezervační kód. Více informací o jednotlivých typech poukázek najdete níže na této stránce.

Poukázky lze použít na Semináře pro rodiče programu Baby Signs (2-hodinnový seminář) a Kurzy znakování se zpěvem a hrou (6-ti týdenní kurz). Poukázky a šeky nelze použít spolu s žádnou akční nabídkou nebo slevovou poukázkou.

Pokud máte otázky ohledně použití poukázek k úhradě kurzů, kontaktujte prosím Mgr. Ivanu Kopřivovou na ivana@babysigns.cz nebo vydavatele poukázky.

Accor Services

Rezervujte si místo na kurzu a platnou poukázku předejte instruktorce přímo na místě. Použít lze Ticket Academica, Ticket Multi a Ticket Compliments Dárkový. Na pobytové kurzy lze také použít Ticket Holiday.

Ticket AcademicaTicket MultiTicket ComplimentsTicket Holiday

Cheque Dejeuner

Rezervujte si místo na kurzu a platnou poukázku předejte instruktorce přímo na místě. Použít lze Unisek, Unišek+ a dárkové kupóny Cadhoc.

Unisek Unisek plus Cadhock

Sodexo

Rezervujte si místo na kurzu a platnou poukázku předejte instruktorce přímo na místě. Použít lze Smart pass, Flexi pass a Dárkový pass.

Sodexo Sodexo Smart Pass Flexipass Darkovy pass

Benefit Plus

Nejprve si rezervujte místo v kurzu. Poté si v aplikaci Benefit Plus vyberte Baby Signs Program (provozovatel Nuerasoft s.r.o.) a zadejte závaznou objednávku na částku ve výši kurzovného. Do objednávky zadejte do poznámky jméno instruktorky a termín kurzu . Vytištěné potvrzení objednávky s sebou přineste na kurz. Pokud se rozhodnete čerpat jen částku nižší než je cena kurzu, je možné rozdíl doplatit buď převodem před kurzem nebo hotově při kurzu.

Benefit Plus

—————

Zpět